Imate projektnu ideju? Prijavite je u par koraka...

CO-EVOLVE

 

Promicanje ko-evolucije ljudskih aktivnosti i prirodnih sustava za razvoj održivog obalnog i pomorskog turizma

Program: Transnacionalni program Mediteran

Nositelj projekta: Periferija Istočne Makedonije i Trakije, GRČKA

Trajanje: 12/2016- 12/2019

Proračun: €3.000.000,00 (DUNEA proračun: € 215.000,00 )

Cilj projekta je podizanje svijesti, analiza i promicanje suradnje različitih ljudskih aktivnosti i prirodnih sustava u obalnim područjima s viskom stopom turizma i/ili visokim turističkim potencijalom, koji se suočavaju s učincima klimatskih promjena.
Prijetnje i mogućnosti za ko-evoluciju razmatrat će se na razni Mediterana, na temelju postojećih studija i novih analiza. Na lokalnoj razini, kreirat će se integrirani planovi i aktivnosti upravljanja pilot područjima na principima integracije obale, zaštite i upravljanja obalom. Pilot područje za provedbu aktivnosti u Dubrovačko-neretvanskoj županiji je delta rijeke Neretve.
Na projektu sudjeluju partneri iz Grčke, Italije, Španjolske, Francuske i Hrvatske. Uz Regionalnu razvojnu agenciju DUNEA, hrvatski partner na projektu je Javna ustanova RERA S.D. za koordinaciju i razvoj Splitsko-dalmatinske županije.

MEDloga

OZNAKE

Drugi o nama

Preko županijske Razvojne agencije u protekle tri i pol godine realizirano je ili započeto niz projekata za koje je iz fondova EU-a osigurano više od 50 milijuna kuna

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik

Pratite nas na: