Imate projektnu ideju? Prijavite je u par koraka...

SHERPA

 

Zajedničkim znanjem ka energetskoj obnovi zgrada javne administracije 

 

Program: Transnacionalni program Mediteran

Nositelj: Uprava Katalonije, Španjolska

Trajanje: 11/2016 – 10/2019

Proračun: € 3.591.689,35 (DUNEA proračun € 202.463,20)

 

Glavni izazov projekta je poboljšati upravljanje javnim resursima i ubrzati provedbu strategija, politika i projekata energetske učinkovitosti u zgradama javne uprave na području Mediterana.
SHERPA za cilj ima osnažiti kapacitete javne uprave na regionalnoj i lokalnoj razini u svrhu poboljšanja energetske učinkovitosti u javnim zgradama i smanjenja razine emisija CO2. Očekivane aktivnosti i rezultati su, temeljem razmjene znanja i iskustava uključenih partnera, razviti metodologije i strategije upravljanja javnim resursima, upotreba IT alata u području energetske učinkovitosti te definirati projekte i intervencije i buduće aktivnosti ulaganja u zgrade javne administracije.
DUNEA u projektu sudjeluje zajedno s partnerima iz Španjolske, Francuske, Italije, Malte i Grčke, a na području Dubrovačko-neretvanske županije će se koncentrirati na aktivnosti organizacije rada i upravljanja javnim zgradama u svrhu energetske učinkovitosti.

Drugi o nama

Preko županijske Razvojne agencije u protekle tri i pol godine realizirano je ili započeto niz projekata za koje je iz fondova EU-a osigurano više od 50 milijuna kuna

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik

Pratite nas na: