U Zagrebu održan sastanak o projektima i razvoju poljoprivrede u Dubrovačko-neretvanskoj županiji

vino1

Župan Nikola Dobroslavić, ravnateljica Zavoda za mediteranske kulture Mara Marić i ravnateljica Regionalne agencije DUNEA Melanija Milić razgovarali su danas u Ministarstvu poljprivrede s ministricom Marijom Vučković o razvoju poljoprivrede na području Dubrovačko-neretvanske županije.

Župan je čestitao ministrici na ponovnom imenovanju na tu odgovornu dužnost. Razgovaralo se o planovima Ministarstva i Županije na području poljoprivrede i načinu realizacije važnih projekata za Županiju koje podržava i Ministarstvo: Centar za poljoprivredu u Opuzenu, Stručni studij u poljoprivredi, Kontrolni laboratorij za biljno zdravstvo, Proizvodna organizacija, Skladišno distribucijski centar u Neretvi, treći LAG na području Županije.

Govorilo se i o pomoći poljoprivrednicima, pogotovo vinarima, za prevladavanja posljedica COVID-19 i o mjerama za ruralni razvoj u novoj sedmogodišnjoj perspektivi.

 

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.