DUNEA organizirala informativno - edukativnu radionicu na kojoj je predstavljen projekt 'Josipov dom'

 Radionica Josipov dom u hotelu Adria

Regionalna agencija DUNEA organizirala je informativno radionicu za javnopravna tijela s područja Dubrovačko-neretvanske županije na kojoj je predstavljen natječaj i provedba projekta 'Josipov dom' te Upute za vidljivost projekata. 

Radionica se organizirala u sklopu provedbe projekta 'Znanjem do EU fondova', a održala se 26. veljače u hotelu Adria, na adresi Radnička ulica 46, Dubrovnik, s početkom u 10 sati.

Predstavnica Regionalne agencije DUNEA, Ivana Prce, prezentirala je projekt 'Josipov dom' te elemente provedbe, dok je Tea Sekulo predstavila Upute za vidljivost projekata uz konkretne primjere. Nakon radionice otvorena je mogućnost za raspravu i pitanja. 

Info radionica Josipov dom u hotelu Adria

Radionica se organizirala u sklopu provedbe projekta 'Znanjem do EU fondova' kojim Regionalna agencija DUNEA pruža potporu jedinicama lokalne i područne samouprave i ostalim javno-pravnim tijelima s područja Dubrovačko-neretvanske županije u pripremi i provedbi projekata sufinanciranih iz EU fondova. Projekt je ugovoren kroz Operativni program konkurentnost i kohezija. Ukupna vrijednost projekta je 16.987.378,29 kuna, a iz Europskog fonda za regionalni razvoj osigurano je 14.439.271,51 kuna.

 logo eu fondova

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Regionalne agencije DUNEA

Članak je objavljen u sklopu provedbe aktivnosti promidžbe projekta 'Znanjem do EU fondova'

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.