DUNEA organizira informativnu radionicu na kojoj će se predstaviti mjera za ruralni razvoj

dunea laptop sastanak

Regionalna agencija DUNEA organizira u četvrtak, 8. srpnja s početkom u 9 sati, online informativnu radionicu za javnopravna tijela s područja Dubrovačko-neretvanske županije.

Na radionici će se predstaviti natječaj za provedbu tipa operacije 7.4.1 „Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu“, a kojeg je objavila Agencija za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu I ruralnom razvoju, a pozivaju se prihvatljivi korisnici:- 

- jedinice lokalne samouprave – za sve prihvatljive projekte unutar Natječaja

- trgovačka društva u većinskom vlasništvu jedinica lokalne samouprave – za projekte tržnica

- javne ustanove dječji vrtići– za projekte dječjih vrtića

- dobrovoljna vatrogasna društva – za projekte vatrogasnih domova

Najniža vrijednost potpore po projektu iznosi 15.000 EUR, a najviša vrijednost potpore po projektu do 1.000.000 EUR u kunskoj protuvrijednosti, dok je intenzitet javne potpore od 80 do 100%. Rok za podnošenje prvog dijela zahtjeva za potporu i dostavu Potvrde o podnošenju prvog dijela zahtjeva za potporu je od 16. srpnja 2021. godine od 12:00 sati do 30. rujna 2021. godine do 12:00 sati.

Radionica se organizira u sklopu provedbe projekta 'Znanjem do EU fondova' kojim Regionalna agencija DUNEA pruža potporu jedinicama lokalne i područne samouprave i ostalim javno-pravnim tijelima s područja Dubrovačko-neretvanske županije u pripremi i provedbi projekata sufinanciranih iz EU fondova. Projekt je ugovoren kroz Operativni program konkurentnost i kohezija. Ukupna vrijednost projekta je 16.987.378,29 kuna, a iz Europskog fonda za regionalni razvoj osigurano je 14.439.271,51 kuna.

Molimo da svoje sudjelovanje potvrdite na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., najkasnije do srijede 7.srpnja.

logotipi vidljivost

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Regionalne agencije DUNEA

Članak je objavljen u sklopu provedbe aktivnosti promidžbe projekta 'Znanjem do EU fondova'

 

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.