Objavljen javni poziv za uključivanje u program Projekta BAIF - Radionice za izgradnju kapaciteta i investicijske spremnosti

baif

Hrvatska udruga poslodavaca, kao dio projektnog tima Projekta BAIF – Business Angels Impact Fund, kojim se uspostavlja novi financijski instrument za ulaganja s društvenim utjecajem, upućuje javni poziv startup-ovima, projektnim timovima i poduzetnicima početnicima s područja Splitsko-dalmatinske i Dubrovačko-neretvanske županije za uključivanjem u program Projekta - Radionice za izgradnju kapaciteta i investicijske spremnosti.

Kroz radionicu timovi će proći kroz trotjedni edukacijski program, koji se odvija elektroničkim putem, korištenjem BAIF LMS platforme. Lekcije su unaprijed snimljene i mogu se konzumirati bilo kada, a pojedina cjelina otvara se ponedjeljkom i ostaje otvorena do završetka programa. Osim videolekcija, polaznici programa će dobiti popratne materijale, predloške za popunjavanje raznih metodologija (gdje je primjenjivo), te alat u MS Excelu za poslovno planiranje.

Program uvodi jedinstvenu metodologiju mjerenja društvenog učinka, te će sa svakim timom raditi mentori koji će pomoći razviti i mjeriti društveni učinak svake ideje, a nakon okončanja programa organizirat će se demo dan kada će timovi dobiti priliku prezentirati svoj projekt ili ideju potencijalnim investitorima. 

Program se provodi od 6. rujna do 01. listopada, dok će bootcamp biti 29. rujna, 30. rujna i 1. listopada.

Više informacija dostupno je u brošuri Budućnost uz investicije s društvenim učinkom, a na radionicu se može prijaviti do 25. kolovoza na službenoj stranici BAIF Projekta.

logotipi vidljivost

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Regionalne agencije DUNEA

Članak je objavljen u sklopu provedbe aktivnosti informiranja projekta 'Znanjem do EU fondova'

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.