Priprema za Dane jegulje u Neretvi

Jeguljasastanak1

Udruga 'Maškadur' Opuzen, u suradnji s Dubrovačko-neretvanskom županijom i Regionalnom razvojnom agencijom DUNEA, organizira od 20. do 22. studenog 2015. ''Dane jegulje u Neretvi''. Tim je povodom održan sastanak s predstavnicima restorana te jedinica lokalne samouprave i turističkim zajednicama, koji su u potpunosti podržali projekt i izrazili želju za sudjelovanjem.

Jeguljasastanak2

Manifestacija će se sastojati od gastronomskog, stručnog i zabavnog dijela. Naime, planiran je stručni skup na temu održivog izlova jegulje te izlaganje o jegulji kao posebnoj gastronomskoj deliciji. Centralni dio bit će subotnji sajam u Opuzenu na kojem će se prezentirati obrtnici, poljoprivrednici, vinari i restorani, uz klape i kulinarski show, a gastronomskom dijelu manifestacije doprinijet će neretvanski ugostitelji koji će tijekom vikenda jegulju spravljenu na brojne načine ponuditi po promotivnim cijenama.
Dani jegulje u Neretvi manifestacija je kojom se želi očuvati dugogodišnja tradicija te potaknuti novi segment razvoja i profilirati Neretvu kao kulturno i gastronomsko odredište te jegulju kao posebnu deliciju i gastronomsku atrakciju, koju se nigdje drugdje u Hrvatskoj ne može pronaći onako kako je spravljaju u Neretvi.

OZNAKE

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.
Više informacija Pristajem Ne pristajem