Dubrovačko-neretvanska županija i DUNEA na sajmu investicijskih projekata Rexpo 2015

Rexpo2015a

Među izlagačima lokalne i regionalne samouprave na ovogodišnjem Rexpo sajmu sudjelovala je i Dubrovačko neretvanska župnija s kampanjom „Invest in Dubrovnik Neretva Region“ te predstavila mogućnosti ulaganja u županiju s naglaskom na poslovne i turističke zone, luke za razvoj nautičkog turizma i lokacije za razvoj marikulturne djelatnosti.

Na međunarodnom sajmu investicijskih projekata Rexpo 2015, koji se održava 28. i 29. listopada u Hypo Expo XXI Business Centeru u Zagrebu, predstavljeni su ključni investicijski projekti i najveća imena investicijskog biznisa. Četvrti put za redom Rexpo je okupio ulagače iz Hrvatske, ali i iz Europe, Sjedinjenih Američkih Država, Rusije, Indije, pa čak i iz daleke Koreje. Izložbeni prostor Dubrovačko-neretvanske županije posjetila je i pokroviteljica sajma, predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović.

predsjednica2

Rexpo je i ove godine privukao interes velikog broja investitora i predstavnika poslovne zajednice iz Hrvatske, regije i svijeta koji su svoje investicijske projekate predstavili na različitim platformama za izlaganje i raspravu. Forum je ponovno bio središnje događanje sajma te je ove godine obuhvatio rekordan broj panel-rasprava na kojima su ugledni stručnjaci, konzultanti i poduzetnici razgovarali o ključnim trendovima, projektima i aktualnostima u ulagačkom svijetu. a među ključnim je temama prvi dan sajma bila rasprava o EU fondovima i njihov značaj u novim investicijama, zelena ekonomija, razvoj javno-privatnih partnerstava u Hrvatskoj, novo regionalno središte industrije i logistike, razvoj stranih investicija te uloga i razvoj komercijalnih banaka. Drugi dan Foruma bio je posvećen hotelskoj industriji. Među najznačajnijim stranim investitorima predstavila se i Avenue Grupa koja je predstavljala svoj projekt turističkog kompleksa Kupari.

Rexpo2015b

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.
Više informacija Pristajem Ne pristajem