Rasprava o sadržaju strateške procjene utjecaja na okoliš

StrateskaRasprava

Počeo je postupak strateške procjene utjecaja na okoliš (SPUO) Županijske razvojne strategije Dubrovačko-neretvanske županije (ŽRS DNŽ). Tim je povodom 29. listopada 2015. održana rasprava u Velikoj vijećnici zgrade upravnih tijela Dubrovačko-neretvanske županije.

Sukladno Odluci o započinjanju ovog postupka od 5. listopada 2015., postupak strateške procjene provodi Upravni odjel za poslove Župana i Županijske skupštine Dubrovačko-neretvanske županije u koordinaciji s Regionalnom razvojnom agencijom DUNEA-om i Upravnim odjelom za zaštitu okoliša i prirode Dubrovačko neretvanske županije.

U svrhu određivanja sadržaja strateške studije, od tijela i/ili osoba određenih posebnim propisima i jedinica lokalne samouprave, tražilo se da dostave svoje mišljenje o sadržaju i razini obuhvata podataka strateške studije. Raspravi se odazvalo 20 sudionika, predstavnika institucija i jedinica lokalne samouprave na području DNŽ te su imali priliku dati svoje stručne sugestije / komentare na sadržaj SPUO. Također po završetku rasprave i primitku radne verzije sadržaja SPUO za ŽRS DNŽ, sudionici imaju rok od 8 dana da se očituju pismenim putem.

 

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.
Više informacija Pristajem Ne pristajem