Uspješno završeno 5 DUNEA-inih projekata iz IPA Prekograničnog programa

IPACroMne

Na Programskoj konferenciji, organiziranoj povodom uspješno završenih 12 projekata iz dva Poziva IPA Prekograničnog programa Hrvatska – Crna Gora 2007. – 2013., sudjelovala je i direktorica Regionalne razvojne agencije DUNEA-e Melanija Milić. Govoreći na panelu u okviru 'Mjere 1.2. Zajednički turistički i kulturni prostor' direktorica Milić predstavljala je čak četri projekta u kojima je DUNEA sudjelovala – Nature for Future i Wine, kao nositelj te OLIVE i SUD SIT kao partner u projektu.


Ukupna vrijednost ova četri projekta iznosi 12,8 milijuna kuna. Na panelu 'Mjera 1.1. Zajedničke akcije za zaštitu životne sredine, prirodnog i kulturnog nasljeđa' predstavljen je i projekt Baština pokretač razvoja HERTIAGE, ukupne vrijednosti 4,2 milijuna kuna na kojem je, uz Zavod za prostorno uređenje DNŽ, kao partner sudjelovala i DUNEA. Uz ove dvije institucije iz DNŽ, na konferenciji su sudjelovali i predstavnici Javne ustanove za upravljanje zaštićenim prirodnim vrijednostima.
Programska konferencija održana je 11. siječnja 2016. u Podgorici, u organizaciji Zajedničkog tehničkog tajništva IPA Prekograničnog programa Hrvatska – Crna Gora 2007. – 2013., a sudjelovali su i predstavnici Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU Republike Hrvatske te Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija Crne Gore.

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.