Seminar "Pretvaranje pješačkih staza u uspješan turistički proizvod"

HikingEuropeLogo2

U sklopu aktivnosti projekta „Hiking Europe“ – Otkrivanje ruralne Europe kroz pješačke rute, Turistička zajednica Barcelone, zajedno s projektnim partnerima, 27. rujna 2016. organizira jednodnevni međunarodni seminar na temu: "Pretvaranje pješačkih staza u uspješan turistički proizvod".

 Fokus seminara je na razvoju proizvoda vezanog za pješačenje i ruralni turizam, njegovoj komercijalizaciji i promociji te međusobnoj suradnji. Namijenjen je svima zainteresiranima za ovu tematiku; javnom sektoru u području turizma, DMC, privatnim turističkim tvrtkama, turoperatorima, udrugama i svima ostalima koji se bave ruralnim turizmom. Ovdje možete vidjeti PROGRAM SEMINARA.

Sudjelovanje na seminaru je besplatno, dok troškove putovanja i smještaja sudionici snose sami. Regionalna razvojna agencija DUNEA, kao jedan od partnera na projektu, ovim putem poziva sve zainteresirane da se registriraju na linku http://goo.gl/forms/NChoSozCv2HzXgMs1, nakon čega će dobiti daljne informacije.

Projekt „Hiking Europe“ bavi se uspostavom transnacionalne mreže ruralnih turističkih ruta sačinjenih od nekoliko različitih pješačkih itinerera diljem Europe, koje otkrivaju kulturne i prirodne znamenitosti svih partnerskih regija u projektu - Španjolske, Italije, Hrvatske i Irske. Započeo je 1. travnja 2016. i sufinanciran je kroz Program Europske Unije COSME.

 

OZNAKE

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.