Završeni radovi na Centru za djecu s teškoćama u razvoju u Metkoviću

 

centarspoteskocama

Župan Nikola Dobroslavić, potpredsjednici Vlade Branko Bačić i Oleg Butković i gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan obišli su završene radove na uređenju Centra za djecu s teškoćama u razvoju u Metkoviću. 

Riječ je o investiciji vrijednoj 437 tisuća eura sufinanciranoj sredstvima Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Grada Metkovića i Dubrovačko-neretvanske županije.

Kroz ovaj projekt prenamijenjen je neiskorišteni dio zgrade Dnevne bolnice Metković (na prvom i drugom katu) u Centar za djecu s teškoćama u razvoju. Na prvom katu uređena je recepcija, pedagoški kabinet, prostorija za fizioterapeuta, prostor za igru djece i kuhinja. Na drugom katu smještene su prostorije za psihologa, dva logopeda, neurofeedback, edukacijsko-rehabilitacijska prostorija, senzorna soba i sanitarni prostori.

centarspoteskocama2

Kako bi se osigurao pristup korisnicima neovisno o Dnevnoj bolnici, s vanjske strane zgrade ugrađeno je i dizalo. Ukupna površina Centra iznosi 265 metara četvornih.

U obilasku centra sudjelovali su i zamjenik župana Joško Cebalo, načelnici i gradonačelnici s područja doline Neretve, pročelnice Đurđica Popović i Žaklina Marević, ravnateljica Regionalne agencije DUNEA Melanija Milićravnatelj Opće bolnice Dubrovnik Marijo Bekić te drugi uzvanici.

TP vidljivost

 

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.