RUKSAK PUN KULTURE Objavljen Poziv dječjim vrtićima, osnovnim i srednjim školama te centrima za odgoj i obrazovanje

ruksak

Predmet Poziva je priprema i provedba različitih kulturnih i umjetničkih programa prilagođenih djeci i mladima u dječjim vrtićima, osnovnim i srednjim školama u dislociranim, prometno slabije povezanim područjima Republike Hrvatske.

Svrha Poziva je poticanje djece i mladih na razumijevanje i usvajanje umjetnosti i kulture u dislociranim i prometno slabije povezanim područjima Republike Hrvatske

Prihvatljivi prijavitelji u okviru ovog poziva: dječji vrtići; osnovne škole; srednje škole; centri za odgoj i obrazovanje.

Programske djelatnosti su: izvedbene umjetnosti, vizualna umjetnost, filmska umjetnost, književnost, kulturna baština, programi studenata umjetničkih akademija.

Iznos bespovratnih sredstava raspoloživ za dodjelu u okviru ovog Poziva je  265.500 eura godišnje.

Prihvatljive aktivnosti koje se mogu financirati u okviru ovog Poziva su:

  • analiza potreba i želja za provedbom kulturnih i umjetničkih programa u dislociranim sredinama,
  • izbor 62 kulturna i umjetnička programa godišnje prema prethodno definiranim kriterijima u sljedećim područjima: izvedbene umjetnosti, vizualna umjetnost, književnost, kulturna baština i programi studenata umjetničkih akademija,
  • priprema i provedba do 200 događaja na kojima će se prezentirati kulturni i umjetnički programi: u dječjim vrtićima, u osnovnim školama, u srednjim školama, u centrima za odgoj i obrazovanje,
  • godišnja evaluacija uspješnosti provedbe programa i preporuke za poboljšanja.

Zainteresirani prijavitelji dužni su ispuniti obrazac na poveznici: https://docs.google.com/forms/d/1AKI4S4vXMdjmISI8REhZ9wwvBUpP5h6tMQwRCHvVXq8/viewform?edit_requested=true, a ispunjenu i potpisanu Izjavu ravnatelja o sudjelovanju u programu Ruksak (pun) kulture – umjetnost i kultura u vrtiću i školi u 2024. godini poslati na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., najkasnije do 11. veljače 2024. godine.

TP vidljivost

 

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.