Prijave za radionicu 'maslinovog ulja u turizmu'

ulje3

Experience Lab (XLab) je nekonvencionalna radionica iz područja kreiranja, upravljanja i inovativnih oblika promocije turističkih ponuda koje nude dodatni doživljaj. Ova praktična radionica fokusirana je na kulturu i tradiciju maslinovog ulja, a namijenjena je pružateljima usluga u turizmu, lokalnim operatorima, donositeljima odluka te studentima. Organizira je Regionalna razvojna agencija DUNEA, u sklopu EU projekta ''Well - O - Live'' – Europskim putevima maslina do opuštanja i zdravlja.
Radionica se održava 8. i 9. prosinca 2016. u hotelu Lero. Stručnjaci iz agencije Destination Makers, u suradnji sa Sveučilištem Istočne Finske i najboljim lokalnim praksama vezanim uz maslinovo ulje, pokazat će lokalnim operatorima kako lokalnu tradiciju i posao temeljen na tome pretvoriti u iskustvo koje se može ponuditi posjetiteljima – od hrane i vina do kulture, od sporta do rukotvorina, od industrijskih područja do starih zanata. Riječ je o praktičnoj radionici na kojoj će se podijeliti iskustva potrebna kako bi se ponuda koju destinacija već ima osvježila, unaprijedila i dobila dodatnu vrijednost.
Program radionice može se pronaći OVDJE. Sudjelovanje na radionici je besplatno, a potrebno se unaprijed registrirati. Broj sudionika je ograničen na 40 te će prednost imati ranije prijavljeni.
LINK ZA REGISTRACIJU (zelena kućica REGISTER, potom CHECKOUT i nakon toga upisati tražene podatke te Complete Registration). Za više informacija možete kontaktirati DUNEA-u na telefon 638-461 (Gorana Margaretić).

OZNAKE

Drugi o nama

Preko županijske Razvojne agencije u protekle tri i pol godine realizirano je ili započeto niz projekata za koje je iz fondova EU-a osigurano više od 50 milijuna kuna

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik

Pratite nas na:

 

Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.
Više informacija Pristajem Ne pristajem