U subotu 17. prosinca biciklijada Konavle - Ravno

BicikliKonavle

Povodom završetka prekograničnog EU projekta ''Bicikliranjem kroz povijest – revitalizacija stare uskotračne željeznice ĆIRO'', 17. prosinca održava se biciklijada koja će spojiti dvije zemlje partnere Hrvatsku i BiH, biciklijadom od Konavala do Ravnog.

Početak je u 10 sati ujutro, a polazak biciklista je kod Crkve sv. Ane na Gornjem Brgatu. Po prelasku granice Gornji Brgat - Ivanica vozi se isključivo trasom stare uskotračne pruge “ĆIRO” kroz Hercegovinu i to u dužini od oko 40 km. Planirano trajanje vožnje je oko 2 i pol sata. Svi će sudionici tijekom biciklijade imati na raspolaganju iskusne vodiče bicikliste, te osiguranu okrepu u Restoranu Zavala (Ravno, BH) što je ujedno kraj vožnje. Po završetku biciklijade za sve sudionike osiguran je prijevoz autobusom u povratku (i bicikala).

Sudionici sa sobom trebaju uzeti svoje osobne iskaznice radi prelaska granica u polasku i povratku. Također svi zainteresirani koji bi željeli sudjelovati, a nemaju vlastiti bicikl mogu se javiti organizatorima koji će im osigurati korištenje bicikla. Broj mjesta u autobusu je ograničen (30). Sudionici se voze cijelom trasom na vlastitu odgovornost. Za sve prijave, informacije i druge upite možete se javiti na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., zaključno s danom 16. prosinca 2016. u 12:00 sati. Biciklijadu organiziraju Općina Konavle, kao vodeći partner s hrvatske strane u ovom projektu te partneri Regionalna razvojna agencija DUNEA i Biciklistički klub Konavle.

 

 

Drugi o nama

Preko županijske Razvojne agencije u protekle tri i pol godine realizirano je ili započeto niz projekata za koje je iz fondova EU-a osigurano više od 50 milijuna kuna

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik

Pratite nas na: