Radionica za poziv ''Umjetnost i kultura za mlade''

ESF

Ministarstvo kulture organizira 19. siječnja 2017. godine u prostorijama Ekonomskog fakulteta u Splitu besplatnu informativnu radionicu za potencijalne prijavitelje povodom objave otvorenog poziva na dostavu projektnih prijedloga „Umjetnost i kultura za mlade“. Poziv je objavljen u okviru Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014.-2020.
Pozivom, koji je usmjeren na prevladavanje ograničenja pristupa mladih osoba kulturnim i umjetničkim sadržajima i aktivnostima te poticanje mladih da aktivno sudjeluju u kulturnom životu zajednice, financirat će se kulturne i umjetničke aktivnosti namijenjene mladima u dobi od 15 do 25 godina. Projekte mogu prijaviti – samostalno ili u partnerstvu – udruge u području kulture i umjetnosti, udruge u području socijalne djelatnosti, umjetničke organizacije, ustanove u kulturi, zaklade te jedinice lokalne i područne samouprave. Udio financiranja po pojedinom projektu iznosi 100% prihvatljivih troškova, od čega je 85% osigurano iz sredstava Europskog socijalnog fonda (ESF-a), dok će obavezni udio nacionalnog sufinanciranja od 15% osigurati Ministarstvo kulture iz Državnog proračuna Republike Hrvatske. Ukupno je za provedbu ovog Poziva osigurano 18 milijuna kuna.
Kako bi informiralo potencijalne prijavitelje o ciljevima poziva i načinu podnošenja projektnog prijedloga, Ministarstvo kulture u suradnji s Nacionalnom zakladom za razvoj civilnoga društva organizira informativne radionice u Osijeku, Zagrebu, Splitu i Rijeci. Za prijavu na informativnu radionicu potrebno je ispuniti obrazac dostupan na mrežnim stranicama www.strukturnifondovi.hr i www.esf.hr te ga poslati na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. . Preporuča se potencijalnim prijaviteljima da prije dolaska na radionicu prouče informacije o natječaju i natječajnu dokumentaciju dostupnu na navedenim stranicama.

Drugi o nama

Preko županijske Razvojne agencije u protekle tri i pol godine realizirano je ili započeto niz projekata za koje je iz fondova EU-a osigurano više od 50 milijuna kuna

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik

Pratite nas na:

 

Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.
Više informacija Pristajem Ne pristajem