DUNEA na sastanku regionalnih koordinatora

RegionalniPula2

Na sastanku regionalnih koordinatora upriličenom u sjedištu Istarske razvojne agencije u Puli bilo je riječi o mogućnostima pripreme i provedbe zajedničkih projekata u programu prekogranične suradnje Italija – Hrvatska 2014.-2020. Natječaji za ovaj program raspisat će se krajem ožujka 2017. godine i to u vrijednosti većoj od 230 milijuna eura.
Direktor Istarske razvojne agencije, dr.sc. Boris Sabatti, izabran je za člana Povjerenstva za izradu nacrta Prijedloga zakona o izmjenama i dopunama Zakona o regionalnom razvoju Republike Hrvatske. Sabatti je zahvalio direktorima sedam razvojnih agencija Jadranske Hrvatske na ukazanom povjerenju te naglasio da će svakako zastupati mišljenje svih regionalnih koordinatora razvoja na Jadranu i da su ovakve koordinacije ključne za razvoj budućih projekata regija kao i uravnoteženiji regionalni razvoj, što je baza za decentralizirano upravljanje ESI fondovima u skorijoj budućnosti. Za Sabattijevu zamjenicu izabrana je gđa. Melanija Milić, direktorica Regionalne razvojne agencije DUNEA-e.
Osim navedenog raspravljalo se i o projektu jačanja i razvoja mreže podrške za javnopravna tijela koja prijavljuju projekte za sufinanciranje putem Europskih strukturnih i investicijskih fondova, s naglaskom na aktualno stanje i informiranje zainteresiranih dionika po pitanju Programa ruralnog razvoja.

Drugi o nama

Preko županijske Razvojne agencije u protekle tri i pol godine realizirano je ili započeto niz projekata za koje je iz fondova EU-a osigurano više od 50 milijuna kuna

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.
Više informacija Pristajem Ne pristajem