Sastanak regionalnih koordinatora Jadranske Hrvatske

RegionalniZadar1

U organizaciji agencije za razvoj Zadarske županije ZADRA nova, 31.kolovoza organiziran je redoviti sastanak regionalnih koordinatora Jadranske Hrvatske. Na sastanku su prisustvovali direktori, ravnatelji i djelatnici regionalnih koordinatora svih sedam županija Jadranske Hrvatske: Istarske, Primorsko-goranske, Ličko-senjske, Zadarske, Šibensko-kninske, Splitsko-dalmatinske i Dubrovačko-neretvanske.

RegionalniZadar2

Teme sastanka bili su aktualni natječaj i problematika pripreme projekta „Pružanje visokokvalitetnih usluga za MSP putem poduzetničkih potpornih institucija (PPI)“, operativni problemi i izazovi u provedbi projekta Tehničke pomoći, kao i pregled aktualnih natječaja i natječaja u najavi unutar Prioritetne osi 3 OPKK Poslovna konkurentnost.
Sljedeći sastanak regionalnih koordinatora JA planiran je za kraj listopada u Dubrovniku u organizaciji RRA DUNEA-e.
Sudionici su nakon završetka sastanka razgledali prostor Kneževe palače u Zadru, koji je primjer uspješno provedenog projekta iz OP Regionalna konkurentnost 2007. – 2013.

Drugi o nama

Preko županijske Razvojne agencije u protekle tri i pol godine realizirano je ili započeto niz projekata za koje je iz fondova EU-a osigurano više od 50 milijuna kuna

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.
Više informacija Pristajem Ne pristajem