O prometnoj povezanosti u Europskom parlamentu

KonferencijaPrometBruxelles cover

Konferencija pod nazivom "Zajedno do EU fondova - za bolju prometnu povezanost" održat će se u Europskom parlamentu u Bruxellesu 10. listopada 2017. i bit će usredotočena na transeuropske prometne mreže i prekogranične prometne veze. Organizatori konferencije su Dubrovačko-neretvanska, Brodsko-posavska, Vukovarsko-srijemska i Karlovačka županija te zastupnica u EU parlamentu Dubravka Šuica.
Mišljenja i smjernice o aktualnim ključnim pitanjima povezivanja europskih transportnih koridora bit će od izuzetne važnosti te će biti organiziran panel na temu "Važnost prometnih veza u potpori regionalnom gospodarskom razvoju".
Na konferenciji će prisustvovati više od 80 sudionika iz institucija EU, regionalnih razvojnih agencija i europskih regija.

Program konferencije možete vidjeti OVDJE.

Drugi o nama

Preko županijske Razvojne agencije u protekle tri i pol godine realizirano je ili započeto niz projekata za koje je iz fondova EU-a osigurano više od 50 milijuna kuna

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.
Više informacija Pristajem Ne pristajem