''Rural Dubrovnik Neretva'' na konferenciji o brendiranju

BrendiranjeCG

Kao primjer uspješnog projekta stvaranja zajedničke oznake ruralne turističke ponude, od strane predstavnika RRA DUNEA-e na konferenciji o brendiranju predstavljen je projekt „Rural Dubrovnik Neretva“.
Riječ je o četvrtoj Konferenciji o brendiranju, koju je organiziralo tamošnje Ministarstvo ekonomije u suradnji s njemačkom fondacijom „Hans Zeidel“, održanoj od 19. do 21. rujna u Kolašinu u Crnoj Gori.
Središnja tema bili su rezultati rada Ministarstva ekonomije u procesu stvaranja nacionalnog brenda te najava idućih aktivnosti u tom smjeru. Tijekom konferencije su predstavljeni i primjeri stvaranja uspješnih brendova kao i njihovi potencijali na lokalnoj i regionalnoj razini. Primjer iz Dubrovačko-neretvanske županije - ''Rural Dubrovnik Neretva'' prikazan je kao primjer dobre prakse.

Drugi o nama

Preko županijske Razvojne agencije u protekle tri i pol godine realizirano je ili započeto niz projekata za koje je iz fondova EU-a osigurano više od 50 milijuna kuna

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.
Više informacija Pristajem Ne pristajem