Ekonomski savjetnik Francuskog veleposlanstva na sastanku u DUNEA-i

FrancVeleposl

Novi ekonomski savjetnik Francuskog veleposlanstva g. Bertrand Le Tallec boravio je u Dubrovniku 9. i 10. listopada radi sudjelovanja na konferenciji u organizaciji Francuske banke Crédit Agricole.
Budući da se radi o njegovom prvom posjetu Dubrovniku, organiziran je sastanak s Regionalnom razvojnom agencijom DUNEA-om kako bi se bolje upoznao s aktivnostima agencije, projektima i potencijalima iz područja turizma i ruralnog razvoja. Koordinatori za regionalni razvoj i EU fondove, Bruno Bebić i Franica Miloš, predstavili su projekte agencije, kao i mogućnosti zajedničke suradnje na EU projektima s francuskim regijama u području turizma, ruralnog razvoja, poljoprivrede, marikulture, obnove kulturan baštine i održivo korištene prirodne baštine kao i mogućnost razvoja IT sektora.
G. Le Tallec iskazao je zadovoljstvo projektima u implementaciji kao i projektima u razvoju te podržao jačanje buduće zajedničke suradnje.

Drugi o nama

Preko županijske Razvojne agencije u protekle tri i pol godine realizirano je ili započeto niz projekata za koje je iz fondova EU-a osigurano više od 50 milijuna kuna

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.
Više informacija Pristajem Ne pristajem