Započeo postupak izrade Nacionalne razvojne strategije Republike Hrvatske

Strategija RH1

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u suradnji s Regionalnom razvojnom agencijom DUNEA-om održalo je u Dubrovniku participativnu radionicu ”Hrvatska kakvu želimo”. Organizirana je s ciljem razmjene mišljenja i stavova o budućem razvoju Republike Hrvatske, kao uvod u postupak izrade Nacionalne razvojne strategije Republike Hrvatske do 2030. godine.
Participativna radionica „Hrvatska kakvu želimo“, namijenjena području Dubrovačko-neretvanske županije realizirana je po principu World Cafe metode. Riječ je o kreativnom procesu kojim se potiče dijalog i dijeljenje znanja između glavnih dionika razvoja (javnog, poslovnog, znanstveno istraživačkog i civilnog sektora).

Strategija RH2

Radni dio otvorili su župan dubrovačko-neretvanski Nikola Dobroslavić te državni tajnik u Ministarstvu regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Velimir Žunac. Nacionalna razvojna strategija izrađivat će se u nekoliko faza, njezino donošenje očekuje se najkasnije do kraja 2019. godine, a implementacija od 2021. godine.

Drugi o nama

Preko županijske Razvojne agencije u protekle tri i pol godine realizirano je ili započeto niz projekata za koje je iz fondova EU-a osigurano više od 50 milijuna kuna

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.
Više informacija Pristajem Ne pristajem