Dubrovačko-neretvanska županija na Festivalu Europe u Bruxellesu

DNZnaFestEurope

U sklopu Europskog tjedna, u Bruxellesu je 9. svibnja 2015. obilježen Festival Europe i Dan otvorenih vrata europskih institucija.Sve zgrade europskih institucija – Parlament, Vijeće EU, Odbor regija i EU Komisija širom otvaraju svoja vrata svima koje zanima kako te institucije funkcioniraju. U sklopu događanaj predstavila se i naša županija.

Povodom ove manifestacije Ured Dubrovačko-neretvanske županije u Bruxellesu organizirao je u Odboru regija informativni štand na kojem se predstavila turistička i gastronomska ponuda DNŽ, mogućnosti investiranja te primjeri uspješno implementiranih projekata financiranih iz europskih fondova.

Zajednički štand organiziran je s Karlovačkom, Brodsko-posavskom i Vukovarsko-srijemskom županijom s kojima je Dubrovačko-neretvanska županija sklopila Sporazum o suradnji za korištenje Ureda u Bruxellesu, a predstavile su se i druge hrvatske i europske regije kao i organizacije i lobističke mreže koje djeluju u Bruxellesu.

Događanje je privuklo brojne posjetitelje koji su iskazali i veliki interes za promotivne materijale Dubrovačko – neretvanske županije.

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.
Više informacija Pristajem Ne pristajem