Regionalni koordinatori Jadranske Hrvatske u Dubrovniku

RegKoordDbk1

Predstavnike regionalnih koordinatora Jadranske Hrvatske ugostila je u Dubrovniku Regionalna razvojna agencija DUNEA. Kolege, regionalne koordinatore iz Splitsko-dalmatinske, Šibensko-kninske, Ličko-senjske, Zadarske, Primorsko-goranske i Istarske županije pozdravila je uvodno direktorica DUNEA-e Melanija Milić.

RegKoordDbk2

Teme sastanka bile su novosti sukladno donesenim zakonodavnim izmjenama, a koje su relevantne za rad regionalnih koordinatora: nedavno usvojeni Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o regionalnom razvoju, Zakon o strateškom planiranju, kao i najave vezane za donošenje novog Zakona o otocima i potpomognutim područjima. Sudionici su se osvrnuli i na problematiku vezano za predfinanciranje odobrenih EU projekata, kao i na potrebu donošenja „Regionalnog operativnog programa za Jadransku Hrvatsku“ u novom programskom razdoblju.

Drugi o nama

Preko županijske Razvojne agencije u protekle tri i pol godine realizirano je ili započeto niz projekata za koje je iz fondova EU-a osigurano više od 50 milijuna kuna

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.
Više informacija Pristajem Ne pristajem