Potpisani ugovori za projekte vrijedne više od dva milijuna kuna

Lokalni EU projekti potpisivanje 23 5 2018 3

Predstavnici devet općina i četiri grada Dubrovačko-neretvanske županije potpisali su ugovore za sufinanciranje izrade projektno-tehničke dokumentacije za razvojne EU projekte ukupne vrijednosti 2.1 milijuna kuna s ministricom Gabrijelom Žalac. 

Svečano potpisivanje ugovora o sufinanciranju projekata prema Programu pripreme lokalnih razvojnih projekata prihvatljivih za financiranje iz ESI fondova održano je 23. svibnja u Hotelu Panorama u Zagrebu.

Natječaj je provelo Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije u suradnji s regionalnim koordinatorom Regionalnom razvojnom agencijom DUNEA-om čime su financijska sredstva prvi put spuštena na regionalnu, odnosno lokalnu razinu.

Od ukupno 23 pristigla projektna prijedloga odobreno je njih 13:

Untitled

Drugi o nama

Preko županijske Razvojne agencije u protekle tri i pol godine realizirano je ili započeto niz projekata za koje je iz fondova EU-a osigurano više od 50 milijuna kuna

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.
Više informacija Pristajem Ne pristajem