Radionica Povećanje energetske učinkovitosti i korištenja OIE u turizmu i trgovini

energetska ucinkovitost59e89ecf39715

Hrvatska gospodarska komora u suradnji s Ministarstvom zaštite okoliša i energetike organizira informativnu radionicu o pozivu „Povećanje energetske učinkovitosti i korištenja OIE u turizmu i trgovini“ koja će se održati u ponedjeljak, 11. lipnja u 10 sati u hotelu Valamar Lacroma u Dubrovniku.

Pozivom se želi poduprijeti smanjenje potrošnje isporučene električne energije u poduzećima registriranima za obavljanje djelatnosti turizma i trgovine, provedbom aktivnosti energetske učinkovitosti i aktivnosti za korištenje obnovljivih izvora energije, kojima bi se smanjila potrošnja isporučene energije od minimalno 20 posto. Prijaviti se mogu mikro, mali, srednji i veliki poduzetnici između 15. lipnja i 2. rujna 2018. godine. Minimalni iznos bespovratne potpore po projektnom prijedlogu je 220 tisuća kuna, a maksimalni 13 milijuna kuna. Detalji o pozivu i dokumentacija za prijavu dostupni su ovdje.

Svi zainteresirani za prijavu, pozivaju se na informativnu radionicu i mole se da prije dolaska prouče obrasce te upute za prijavitelje kako bi radionicu mogli iskoristiti za rješavanje eventualnih nedoumica i otvorenih pitanja.

Sudjelovanje na radionici može se prijaviti putem online prijave.

Drugi o nama

Preko županijske Razvojne agencije u protekle tri i pol godine realizirano je ili započeto niz projekata za koje je iz fondova EU-a osigurano više od 50 milijuna kuna

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.
Više informacija Pristajem Ne pristajem