Radionica Državne potpore

20180717 091017

U prostorijama Centra za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije u Dubrovniku, 17. srpnja, Regionalna agencija DUNEA sa suradnicima započela je serijal edukacija za županiju, općine, gradove s područja županije te sve ostale javne institucije.

Prva u nizu edukacija je na temu Državnih potpora kojom se nastoji približiti problematika i razumijevanje termina kojma se i šira javnost svakodnevno susreće, a uređuju pravila kojima je uređen sustav dodjele javnih sredstava projektima i korisnicima na području županije.

Edukacije su dio aktivnosti provedbe projekta "DNŽ koordinacija razvoja i razvojnih kapaciteta korištenja ESI fondova" kojeg je DUNEA ugovorila s Ministarstvom regionalnog razvoja i fondova EU u sklopu poziva iz Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija 2014.-.2020.".

Projektom se nastoji informirati, animirati, educirati i koordinirati ciljane korisnike iz javnog sektora o mogućnostima i potencijalima ESI fondova kao i provedba ugovorenih projekata kako bi se povećao broj projekata financiranih ESI fondovima. Projekt traje do ožujka 2019. do kada je pored ostalih aktivnosti planirano ukupno 17 ovakvih edukacija.

Edukacija "Državne potpore" prva je u nizu te slijede teme "Natura 2000" i "Upravljanje projektnim ciklusima" i "Studije izvodljivosti i analiza dobiti i gubitka". Pored Dubrovnika kao lokacije, edukacije će se održavati i na ostalim lokacijama na području županije kako bi se što više približile krajnjim korisnicima, te će se intenzivno održavati u narednim mjesecima.

tehnička pomoć logo

Drugi o nama

Preko županijske Razvojne agencije u protekle tri i pol godine realizirano je ili započeto niz projekata za koje je iz fondova EU-a osigurano više od 50 milijuna kuna

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.
Više informacija Pristajem Ne pristajem