Održan partnerski sastanak projekta Ruralna poučna, kulturno-etnografska turistička atrakcija

IMG 5151

U prostoru Regionalne agencije DUNEA, 17. rujna održan je sastanak operativnog tima za provođenje projekta Ruralna poučna, kulturno-etnografska turistička atrakcija.

Nazočne je, kao voditeljica projektnog tima, pozdravila ravnateljica Regionalne agencije DUNEA Melanija Milić. Na sastanku su sudjelovali predstavnici Dubrovačko-neretvanske županije, Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije, Hrvatskog restauratorskog zavoda, KORA-e, Općine Smokvica, Općine Mljet, Grada Korčule te Sveučilišta u Dubrovniku.

Održane su prezentaciju o provedbu, financijama projekta te izvještavanju te pregled aktivnosti komunikacije i vidljivosti nakon kojih su partneri razgovarali o tijeku projekta, izazovima i rješenjima.

Cilj projekta je stvaranje integralne kulturno-turističke destinacije koja uključuje pojedina ruralna i udaljena područja županije, povezana u jedinstveni turistički proizvod.

Regionalna razvojna agencija DUNEA pripremala je cijeli projekt te, kao jedan od partnera, tehnički i operativno vodi njegovu provedbu, dok je Dubrovačko-neretvanska županija nositelj projekta. Od ukupne vrijednosti projekta, koja iznosi 32.645.708,48 kuna, 85 % su bespovratna sredstva u iznosu od 27.748.345,48 kuna, osigurana iz Operativnog programa ''Konkurentnost i kohezija''. 

traka kultura

Drugi o nama

Preko županijske Razvojne agencije u protekle tri i pol godine realizirano je ili započeto niz projekata za koje je iz fondova EU-a osigurano više od 50 milijuna kuna

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.
Više informacija Pristajem Ne pristajem