Europski dan suradnje u Osnovnoj školi Cavtat

IMG a2f692226cce73c4cc235fe4a7bf3a0d V

U sklopu Europskog dana suradnje, koji se obilježavao 28. rujna, djelatnice Razvojne agencije DUNEA, Ivana Prce i Olja Trković, učenicima osmog razreda Osnovne škole Cavtat održale su kratko predavanje 'Europska unija – zemlje i suradnja', kviz znanja i natjecanje u pripremi EU projekata.

U cilju promocije Europskog dana suradnje, učenici su se u trajanju od dva školska sata imali prilike upoznati s projektima koje provodi Razvojna agencija DUNEA u sklopu međunarodnih projekata programa INTERREG, te njihovih aktivnosti koje povezuju europske organizacije, regije i stanovnike.

Nakon predavanja, uslijedila je kratka vježba „Od ideje do projekta“ s nagradama za tim koji osmisli najbolji projekt, te kviz znanja s nagradom za najboljeg sudionika. Učenicima je bilo dopušteno korištenje i pretraživanje interneta u potrazi za odgovorima. Najboljim projektom, u kojem učenici zaista mogu sudjelovali i sami pokrenuti suradnju, proglašena je ideja o 'razmjeni i sadnji cvijeća iz Francuske' u dvorištu OŠ Cavtat.

fsdfc

 

Drugi o nama

Preko županijske Razvojne agencije u protekle tri i pol godine realizirano je ili započeto niz projekata za koje je iz fondova EU-a osigurano više od 50 milijuna kuna

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.
Više informacija Pristajem Ne pristajem