DUNEA organizirala edukacije za pripremu, prijavu i provedbu projekata

DSCF1094

U sklopu provedbe projekta “DNŽ koordinacija razvoja i razvojnih kapaciteta korištenja ESI fondova iz poziva Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija 2014.-.2020." koji je Razvojna agencija DUNEA ugovorila s Ministarstvom regionalnog razvoja i fondova provodi se drugi krug edukacija na području Dubrovačko-neretvanske županije.

Tijekom srpnja i rujna 2018., u Dubrovniku, Dolini Neretve i na Korčuli održane su ukupno tri edukacije “Natura 2000” i tri edukacije “Državnih potpora” s ukupno 108 sudionika te četiri edukacije “Upravljanje projektnim ciklusom” (PCM) i „Javna nabava” s ukupno 75 sudionika.

U listopadu i studenom planiraju se radionice PCM-a na otoku Korčuli i Dubrovniku, te edukacije “Analiza koristi i troškova” (Cost benefit analiza) za predstavnike javnog sektora na području Dubrovačko-neretvanske županije.
Edukacijama se želi informirati, animirati, educirati i koordinirati ciljane korisnike iz javnog sektora o mogućnostima i potencijalima ESI fondova, kao i provedba ugovorenih projekata kako bi se povećao broj financiranih projekata iz ESI fondova.

Projekt je započet u rujnu 2016., a provedba traje do ožujka 2019. Ukupan proračun projekta je 1.460.097,74 kuna, a nositelj projekta je Regionalna agencija DUNEA.

Drugi o nama

Preko županijske Razvojne agencije u protekle tri i pol godine realizirano je ili započeto niz projekata za koje je iz fondova EU-a osigurano više od 50 milijuna kuna

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.
Više informacija Pristajem Ne pristajem