Održana 9. Glavna sjednica Partnerskog vijeća za tržište rada i razvoj ljudskih potencijala Dubrovačko-neretvanske županije

weboperaii

Održana je 9. Glavna sjednica Partnerskog vijeća za tržište rada i razvoj ljudskih potencijala Dubrovačko neretvanske županije(PVTR), a vodila ju je predsjedateljica PVTR-a Žaklina Marević, zamjenica župana Dubrovačko-neretvanske županije.

Na sjednici su održane prezentacije o stanju aktivnosti na tržištu rada Dubrovačko-neretvanske županije tijekom 2018. godine, EU projekt ‘Razvoj i promocija partnerskog vijeća za tržište rada i razvoj ljudskih potencijala Dubrovačko-neretvanske županije – OPERA II’ i prezentacija projekata iz Dubrovačko-neretvanske županije iz programa ‘ZAŽELI’.

Na sjednici su sudjelovali predstavnici Dubrovačko-neretvanske županije, Regionalne agencije DUNEA, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Grada Dubrovnika, Sveučilišta u Dubrovniku, Razvojne agencije Grada Dubrovnika DURA-e, Razvojne agencije KORA, Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske obrtničke komore, strukovnih škola i gimnazija na području županije, poslodavaca te organizacija civilnog društva.

 

ESF ULJP lenta i logotip 1024x384

Drugi o nama

Preko županijske Razvojne agencije u protekle tri i pol godine realizirano je ili započeto niz projekata za koje je iz fondova EU-a osigurano više od 50 milijuna kuna

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.
Više informacija Pristajem Ne pristajem