Na Korčuli održane dvodnevne radionice “Osnove poduzetništva” u sklopu projekta “OPERA II”

operafin

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge održala je dvije dvodnevne radionice “Osnove poduzetništva” u Korčuli 21. i 22. ožujka i u Vela Luci 28. i 29. ožujka u sklopu projekta “Razvoj i promocija Partnerskog vijeća za tržište rada i razvoj ljudskih potencijala Dubrovačko-neretvanske županije – OPERA II“, u kojem kao partner sudjeluje i Regionalna agencija DUNEA.

Radionica je bila namijenjena nezaposlenim osobama koje planiraju pokrenuti vlastiti posao. Na radionici su prezentirane prednosti i nedostaci pojedinog oblika organiziranog poslovanja s troškovnog aspekta te propisanih obveznih uvjeta koji su potrebni za obavljanje pojedine vrste djelatnosti. Nadalje su polaznici upoznati s poslovnim planiranjem, upravljanjem ljudskim potencijalom te prodajom i marketingom.

Opći cilj projekta je doprinijeti povećanju zapošljivosti najranjivijih skupina na tržištu rada kroz pripremu i provedbu inovativnih lokalnih inicijativa za poticanje zapošljavanja usklađenih s potrebama i strateškim prioritetima DNŽ.

Nositelj projekta je Dubrovačko-neretvanska županija, a projektni partneri su: Hrvatski zavod za zapošljavanje, DURA, Sveučilište u Dubrovniku, Centar za poduzetništvo d.o.o., Regionalna agencija DUNEA i KORA d.o.o.

Projekt je financiran iz Europskog socijalnog fonda – Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. u sklopu poziva “Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza III”.

 logotip opera

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.