Regionalna agencija DUNEA na 'Danima otvorenih vrata EU projekata u Splitu'

eust

Regionalna agencija DUNEA predstavila je uspješne projekte s područja Dubrovačko-neretvanske županije na 'Danima otvorenih vrata EU projekta' u Splitu, u subotu 1. lipnja.

Informativno-edukativno događanje organiziralo je Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije na razini cijele Hrvatske, a nakon centralnih događanja u Zagrebu, Osijeku i Rijeci, 'Dani otvorenih vrata EU projekata' održani su i na Prokurativama, gdje su agencije s područja Splitsko-dalmatinske, Šibensko- kninske, Zadarske i Dubrovačko-neretvanske županije upoznale građane i sve ostale zainteresirane o provedenim projektima, ali i onima koji se tek provode i pripremaju.

Djelatnici Regionalne agencije DUNEA, kao predstavnici regionalnog koordinatora, predstavili su značajne projekte s područja Dubrovačko-neretvanske županije, a tom prilikom su podijeljeni promotivni i informativni materijali, kao i materijali partnera s kojima Regionalna agencija DUNEA surađuje.

Na 'Danima otvorenih vrata EU projekata' u Splitu su sudjelovali i predstavnici Dubrovačko-neretvanske županije te Javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode Dubrovačko-neretvanske županije.

Cilj održavanja „Dana otvorenih vrata EU projekata“ je najširoj javnosti predstaviti projekte koji su dali doprinos razvoju lokalnih zajednica u područjima kao što su energetika, istraživanje i razvoj, kultura, obrazovanje, poduzetništvo, promet, zaštita okoliša, ruralni razvoj, socijalna uključenost, turizam, zdravlje i mnoga druga.

Ovakvim oblikom promocije javnost će dobiti bolji uvid u način na koji projekti mogu djelovati kao pokretači gospodarskog rasta i razvoja u lokalnim zajednicama. Također, sve uključene institucije, ustanove i druge pravne osobe će u neposrednoj komunikaciji s građanima dobiti jedinstvenu priliku povećati svoju vidljivost u javnosti, dodatno se približiti potencijalnim korisnicima te na zanimljiv i interaktivan način promovirati svoje djelatnosti i usluge. 

Povezane vijesti:

U Metkoviću održani 'Dani otvorenih vrata EU projekata u Dubrovačko-neretvanskoj županiji'

U Dubrovniku održani ”Dani otvorenih vrata EU projekata u Dubrovačko-neretvanskoj županiji”

ZELENA AKUPUNKTURA Simbolična sadnja mirte i pinja u urbanom dijelu Grada

OZNAKE

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.