U Dubrovniku održan sedmi partnerski sastanak projekta SHERPA

sherpasastanak

Sedmi partnerski sastanak projekta SHERPA održan je 18. lipnja, u hotelu Adria u Dubrovniku- Predstavnici Regionalne agencije DUNEA sudjelovali su na sastanku kao jedan od partnera na projektu.

Jedna od glavnih tema sastanka je bila rasprava o trenutnom stanju radnog paketa „Transferiranje“ i „Kapitalizacija“, odnosno na koji način animirati jedinica lokalne samouprave za sudjelovanjem u provedbi projektnih aktivnosti.

Na sastanku su se prezentirali rezultati radnog paketa „Testiranje“ u sklopu kojeg je izrađeno 100 projekata energetske obnove služeći se metodologijom razvijenom na temelju rada 4 radne skupine u okviru istog paketa.

Za šest zgrada s područja Dubrovačko-neretvanske županije izrađeni su projekti energetske obnove, dok se u sljedećoj fazi provedbe projekta planiraju kapitalizirati ostvareni rezultati te prenijeti iskustva i znanja na jedinice lokalne samouprave iz Dubrovačko-neretvanske županije.

Sljedeći partnerski sastanak održat će se u Barceloni u studenome 2019. godine, dok je završetak projekta 31. siječnja 2020. godine.

Projekt SHERPA se provodi u okviru transnacionalnog programa Mediteran, a ukupna vrijednost projekta je 3.591.689,35 € od čega je DUNEA-in proračun 202.463,20 €.

MEDsherpa

 

OZNAKE

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.