DUNEA ispituje potrebe za edukacijama u javnoj nabavi na području doline Neretve

edukacija

Javna nabava je važan element za jačanje jedinstvenog tržišta kojom se potiče gospodarski razvoj te ima važnu ulogu pri usmjeravanju europskih strukturnih i investicijskih fondova.  

Uloga Regionalne agencije DUNEA je jačanje kapaciteta javnopravnih tijela s područja Dubrovačko-neretvanske županije kako bi se omogućio održiv i ravnomjeran razvoj svih dijelova županije, te trenutno ispituje potrebe za edukacijom o javnoj nabavi na području doline Neretve.

Edukacija je namijenjena predstavnicima javnih i sektorskih naručitelja, a mogu sudjelovati i gospodarski subjekti, ako im je navedeno područje od interesa.

Ukoliko se prijavi dovoljan broj zainteresiranih sudionika, edukacije će u rujnu održati ovlaštena tvrtka, a cijena će ovisiti o broju polaznika. Za dodatne informacije ili potvrdu sudjelovanja možete se obratiti na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili broj telefona (+385 (0)20 638 450).

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.