DUNEA organizira informativnu radionicu na kojoj će predstaviti natječaj FLAG-a Južni Jadran

ribari

Regionalna agencija DUNEA poziva javnopravna tijela i udruge u ribarstvu s područja doline Neretve na informativnu radionicu na kojoj će predstaviti natječaj FLAG-a Južni Jadran za Mjeru 3.1. ''Potpora razvoju male turističke infrastrukture i usluga povezanih s ribarstvom i akvakulturom''.

Informativna radionica će se održati 10. veljače (ponedjeljak) 2020. godine u prostorijama LAG-a Neretva u Opuzenu, na adresi Jasenska ulica 2/b s početkom u 10 sati.

Lokalne manifestacije jedan su od najboljih načina promocije sektora ribarstva i akvakulture, a područje FLAG-a Južni Jadran poznato je upravo po tradicionalnim ali i sve brojnijim novim manifestacijama. Svrha intervencija unutar ovog cilja je podržati i jačati postojeće lokalne manifestacije te razviti nove, a u cilju održivog gospodarskog razvoja ribarstva i akvakulture.

Podnošenje prijava započinje 3. veljače i traje do 6. ožujka 2020. godine. Ukupan iznos raspoloživih sredstava javne potpore za sufinanciranje Mjere 3.1. na ovom FLAG natječaju iznosi 950.000,19 kuna. Tekst natječaja i svu popratnu dokumentaciju možete pronaći na službenoj stranici FLAG-a Južni Jadran

Molimo svoj dolazak potvrdite najkasnije do petka, 7. veljače na e- mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 

Radionica se organizira u sklopu provedbe projekta 'Znanjem do EU fondova' kojim Regionalna agencija DUNEA pruža potporu jedinicama lokalne i područne samouprave i ostalim javno-pravnim tijelima s područja Dubrovačko-neretvanske županije u pripremi i provedbi projekata sufinanciranih iz EU fondova. Projekt je ugovoren kroz Operativni program konkurentnost i kohezija. Ukupna vrijednost projekta je 16.987.378,29 kuna, a iz Europskog fonda za regionalni razvoj osigurano je 14.439.271,51 kuna.

 

'Organizacija informativne radionice je sufinancirana u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, iz Europskog fonda za regionalni razvoj'.                logotipi vidljivost

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Regionalne agencije DUNEA.

Članak je objavljen u sklopu provedbe aktivnosti promidžba i vidljivost projekta 'Znanjem do EU fondova'.

OZNAKE

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.