OTKAZANO U Dubrovniku se organiziraju Regionalni dani EU fondova, prijavite se na besplatne edukacije

dubrovnikpanorama
 
U Dubrovniku će se 19. ožujka 2020. održati 'Regionalni dani EU fondova' koje organizira Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u suradnji s institucijama u sustavu upravljanja i kontrole korištenja EU fondova i Gradom Dubrovnikom. Događaj se otkazuje zbog situacije uzrokovane koronavirusom u cilju suzbijanja širenja virusa. 
 

“Regionalni dani EU fondova” održat će se 19. ožujka 2020. u hotelu Argosy s početkom u 9:30 sati, a pozdravnim govorima događaj će otvoriti Mato Franković, gradonačelnik Dubrovnika, kao i Nikolina Klaić, državna tajnica u Ministarstvu regionalnoga razvoja i fondova Europske unije.

Informativno-edukativni dio događanja započet će panel raspravom pod nazivom „Razvoj Dubrovnika kroz fondove Europske unije“ na kojoj će sudjelovati predstavnici institucija i lokalni poduzetnici s iskustvom korištenja sredstava iz fondova Europske unije.

Nastavno na panel raspravu uslijedit će stručna predavanja pod nazivom "EU fondovi kao mogućnost financiranja" na kojima će se predstaviti aktualni i budući natječaji.

Po završetku stručnih predavanja održat će se edukacija "Predstavljanje mjera ruralnog razvoja i postupak projektne prijave za male i srednje poduzetnike?" na kojoj će se predstaviti uvjeti provedbe projekta koje je potrebno poznavati prije prijave na natječaj, kako pripremiti potporne dokumentacije, koja je procedura slanja projektne prijave te na čemu se najviše gube i dobivaju bodov. Prezentirat će se aktualne mogućnosti financiranja u okviru mjera ruralnog razvoja i upoznati posjetitelje s procesom prijave putem AGRONET aplikacije. Zaključno, svi sudionici imat će mogućnost postaviti pitanja vezana uz EU fondove.

Događaj “Regionalni dani EU fondova” namijenjen je svim građanima zainteresiranima za mogućnosti korištenja fondova Europske unije. Putem interaktivnih radionica, panel rasprava i edukativnih sadržaja, polaznici će uz korisne savjete ujedno imati priliku razmijeniti iskustva i povezati se s predavačima i drugim sudionicima, sa svrhom jačanja suradnje na svim razinama i realizacije što većeg broja projekata.

Prijavite se na besplatne edukacije, saznajte sve o mogućnostima korištenja EU sredstava i postanite dio svijeta EU fondova. 

OZNAKE

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.
Više informacija Pristajem Ne pristajem