DOLINA NERETVE Državna tajnica Nikolina Klaić u posjetu malim općinama s velikim projektima

kulaobjava11

Općinu Kula Norinska, u subotu 7. ožujka, posjetila je Nikolina Klaić, državna tajnica u Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova EU, te zamjenica župana Žana Marević i ravnateljica Regionalne agencije DUNEA Melanija Milić.

Posjet je započeo obilaskom gradilišta “Izgradnje parkinga pored OŠ Kula Norinska” koje je MRRFEU sufinanciralo u iznosu od 350.000,00 kuna. Nakon posjeta gradilištu zajedno s načelnikom općine Nikolom Krstičevićem u prostorijama Općine se razgovaralo o započetim i planiranim općinskim projektima.

kulaobjavafinl

 

Načelnik Krstičević je zahvalio državnoj tajnici na podršci u svim dosadašnjim projektima, te je upoznao da je Općina Kula Norinska na ovogodišnji natječaj MRRFEU prijavila projekt “Modernizacije javne rasvjete – LED rasvjetom”.

U sklopu posjeta obišla se i Općina Slivno te vrlo značajan projekt izgradnje kanalizacijskog sustava gdje se s načelnikom općine Smiljanom Mustapićem razgovaralo o razvojnim projektima općine u cilju ravnomjernog regionalnoga razvoja. 

 

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.
Više informacija Pristajem Ne pristajem